Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε... πίεση ο Καρυπίδης, γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του!

Σε... πίεση ο Καρυπίδης, γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του!
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 19:12

Νιώθει... πιεσμένος ο Θοδωρής Καρυπίδης. Έτσι φαίνεται... Ο ιδιοκτήτης του Άρη ξεπέρασε τον εαυτό του με τις δηλώσεις που έκανε, σήμερα (17/5) και πρόσφερε γέλιο στον φίλαθλο κόσμο.

Με «φόντο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των «κίτρινων» και του ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή (19/5, 20:00), ο Καρυπίδης δήλωσε το... αυτονόητο (ποια ομάδα παίζει για να... χάσει;): «Θα παίξουμε για την φανέλα μας, για τον κόσμο μας».

Και αναρωτιόμαστε... Μήπως βρίσκεται σε... πίεση ο κ. Καρυπίδης και νιώθει την ανάγκη να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο;

Εδώ υπενθυμίζουμε, ότι σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», η ΑΕΚ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα δικά σας, λοιπόν!

«Η ιστορία του ΑΡΗ μας υπαγορεύει τον δρόμο και αυτήν την Κυριακή. Θα παίξουμε για την φανέλα μας, για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας, για το καθήκον μας. Αυτό που κάνουμε πάντα. Μπαίνουμε και παλεύουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το DNA μας. Θεωρώ δεδομένο ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στις δύο τελευταίες “στροφές” για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε», η δήλωση του Καρυπίδη.

Διαβάστε επίσης