Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τελείωσε ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό!

Τελείωσε ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό!
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 08:50

Έχουν μεγάλη πλάκα. Το λέμε και το ξαναλέμε. Μεγάλη πλάκα. Κάθε χρόνο βγαίνουν και λένε πάνε για πρωτάθλημα και ότι είναι η χρονιά τους και άλλα τέτοια αστεία. Όμως δεν υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τον μόνιμο πρωταθλητή και εκτίθενται.

Αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Παναθηναϊκός που έχει την κρατική αβάντα πηγαίνει από ΦΑΠΑ σε ΦΑΠΑ! Πόσο θα αντέξει ο σβέρκος τους όμως είναι το θέμα. Γιατί έχουν πέσει πολλές τελευταία και τα… φαρμάκια είναι πολλά γι’ αυτούς. Ως προς τι αυτός ο πρόλογος; Ο Τερίμ που ήρθε ως «αυτοκράτορας», έτσι όπως τον αποκαλούσαν τα «πράσινα» φερέφωνα» και έταζε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφυγε σήμερα (17/5), σαν ζητιάνος.

Οι εξελίξεις έτρεξαν μετά τη συντριβή τoυ ΠΑΟ στην Τούμπα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και προκειμένου να μη χαθεί η 3η θέση και το Κύπελλο (στις 25/5 ο τελικός με τον Άρη), ο Αλαφούζος αποφάσισε να πορευθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κόντη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (19/5 η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό).

Ο Έλληνας προπονητής αποτέλεσε για 2,5 χρόνια τον άμεσο συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά απομακρύνθηκε στις 26 Δεκεμβρίου όταν αποχώρησε ο Σέρβος κόουτς.

Διαβάστε επίσης