Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίσος της ΕΠΟ απέναντι στον Ολυμπιακό

Μίσος της ΕΠΟ απέναντι στον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 23:03

Πόσο «πονάει» η ΕΠΟ για την ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού; Όπως φαίνεται, πολύ! Το μίσος της ομοσπονδίας απέναντι στον Θρύλο, τον μόνο σύλλογο που κάνει υπερήφανο ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, φάνηκε ξανά. Αλλά αυτή τη φορά, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Για να καταλάβετε, η ομοσπονδία έχει ήδη πουλήσει όλες τις σουίτες του γηπέδου του τελικού, χωρίς καν να ερωτηθούν οι φιναλίστ! Ναι, καλά διαβάσατε. Τις έχει πουλήσει ΗΔΗ ΟΛΕΣ.

Για τον τελικό του Conference League, δηλαδή, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα, έχουν σουίτες άνθρωποι όπως ο Μαρτσούκος, ο... μεγαλοπαράγοντας του Αστέρα Βλαχιώτη, τρεις έχει η ΑΕΚ ως γηπεδούχος και δεν έχει καμία σουίτα από αυτές που διαχειρίστηκε η Ομοσπονδία ο Ολυμπιακός! Φοβερά πράγματα.

Και όχι μόνο αυτό. Η ΕΠΟ, λοιπόν, έχει διαθέσει 1.500 εισιτήρια από τα οποία πολλά έχουν βγει σε μαύρη αγορά και πολλά εξ αυτών καταλήγουν σε χέρια... αντιδημάρχων και παραγόντων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας!

Σε μία τόσο ιστορική στιγμή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, η ομοσπονδία είναι... απέναντι. Αντί να διευκολύνει την ελληνική ομάδα να έχει περισσότερο κόσμο κοντά της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μπλοκάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού και να φτάσουν τα εισιτήρια στα χέρια άσχετων και... αντιολυμπιακών!

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε, πραγματικά! Απλά δεν υπάρχουν. Ντροπή και μόνο ντροπή για την ΕΠΟ, η προκαλεί χάος και με το επιχειρησιακό κομμάτι της μετακίνηση των φιλάθλων, που από μόνο του είναι δύσκολο. Μπλοκάρουν, λοιπόν, με προφάσεις και δικαιολογίες ή καθυστερούν τις αποφάσεις να δρομολογηθούν συρμοί για τους φιλάθλους του Θρύλου!

Απίστευτο μίσος κατά του Ολυμπιακού. Αντί να κάνουν τα πάντα για την καλύτερη διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέκονται απέναντι από τον Θρύλο. Από μια ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκό τελικό! Φέρονται εχθρικά, ενώ δεν υπάρχει καμμιά συνεννόηση.

Δεν θα μας προκαλούσε καμία εντύπωση να διευκόλυναν περισσότερο τη Φιορεντίνα, αν μπορούσαν. Η διοίκηση της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της που είναι και «Ελληναράς», αποδεικνύεται εχθρός του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι μισούν τον Θρύλο, το γνωρίζαμε. Τώρα, όμως, μπροστά στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεφτιλίζονται ανεπανόρθωτα. Ρόμπες.

Ξεκάθαρα, στόχος των παραγόντων της ΕΠΟ είναι να δώσουν το «παρών» στην «Opap Arena» όσο το δυνατόν λιγότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Η απόλυτη ξεφτίλα...

Διαβάστε επίσης