Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό που ψάχνει ο Ελ Κααμπί στο Ναό!

Αυτό που ψάχνει ο Ελ Κααμπί στο Ναό!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 12:51

«Σπέρνει» τον τρόμο ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει ήδη φτάσει τα 32 τέρματα σε 47 συμμετοχές.

Ο Μαροκινός «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το… άλλο, αφού είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού με τόσα τέρματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σε μία σεζόν), αλλά και ο μοναδικός ελληνικής ομάδας διαχρονικά, κάτι εντυπωσιακό!

Τι είναι αυτό ωστόσο που δεν έχει καταφέρει ακόμα ο Ελ Κααμπί και θέλει να πετύχει απόψε; Ένα γκολ σε ντέρμπι στο Φάληρο! Γιατί αυτό δεν ήρθε ούτε στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ εντός έδρας, σε κανονική διάρκεια (που διακόπηκε) και πλέι οφ, αλλά ούτε απέναντι στον «δικέφαλο» του Βορρά, στην ήττα με 4-2 στον πρώτο γύρο,Μάλιστα είχε «νικήσει» τον Κοτάρσκι, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Επίσης, ούτε και στο 2-0 στα πλέι-οφ, καθώς είχε περάσει ως αλλαγή.

Στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν «παρών», αφού απουσίαζε στο Κόπα Άφρικα και είχε αγωνιστεί ο Ναβάρο, ενώ με τους «κιτρινόμαυρους» έχει γκολ, αλλά στον αγώνα της κανονικής διάρκειας, στην «Opap Arena». Συμπερασματικά, ο Ελ Κααμπί θέλει ένα τεράστιο γκολ στην Ελλάδα, μπροστά στον κόσμο του θρύλου στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος και θέλει να το βρει απόψε κόντρα στην ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης

Ο μοναδικός δρόμος!

Ο μοναδικός δρόμος!

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις δρόμους για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο «Μέντι» έχει επιλέξει έναν και συγκεκριμένο…

Στο Λιμάνι «δεν την βλέπει»!

Στο Λιμάνι «δεν την βλέπει»!

Οι αριθμοί δείχνουν Θρύλο. Η πραγματικότητα δείχνει Θρύλο. Όλα δείχνουν Θρύλο. Δείτε την προϊστορία του μεγάλου ντέρμπι.