Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 00:00

Τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (15/5). Αύριο στις 20:00, λοιπόν, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (εξ αναβολής 5η αγωνιστική playoffs), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «βγάλουν» αντίδραση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και με «όπλο» τον κόσμο τους στο -κατάμεστο, όπως αναμένεται- «κάστρο» τους, να πάρουν τη νίκη και το πολύ σημαντικό τρίποντο, με «φόντο» την τελική τριάδα στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, εξάλλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δήλωσε: «Οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πλέον, παίζουμε για την τελική μας κατάταξη στην βαθμολογία και θέλουμε, οπωσδήποτε, να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Όλοι ξέρουμε, πως υπάρχει το σενάριο να βγούμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα και να κερδίσει ο Άρης το Κύπελλο και τότε, θα είμαστε εκτός Ευρώπης. Επομένως, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα ματς που απομένουν (σ.σ. και αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο), για να είμαστε τουλάχιστον τρίτοι στο πρωτάθλημα».

Το μυαλό και η προσοχή όλων στην ομάδα του Πειραιά είναι στο πρωτάθλημα και όχι στην Ευρώπη!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του, τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα (29/5, «Opap Arena»), ωστόσο αυτή την περίοδο, σκέφτεται μόνο τα δύο εναπομείναντα ματς της Stoiximan Super League, το αυριανό με την ΑΕΚ στον Ναό και το κυριακάτικο (19/5) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (10η αγωνιστική playoffs), θέλοντας το «δύο στα δύο».

Υπενθυμίζεται, ότι για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τους «κιτρινόμαυρους» στον «Γ. Καραϊσκάκης», οι Μασούρας, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλος, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Μπιανκόν και Ρέτσος έμειναν εκτός αποστολής του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης