Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ξεπεσμός των «συμμάχων» δεν έχει... φρένο

Ο ξεπεσμός των «συμμάχων» δεν έχει... φρένο
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 22:27

Τα λένε και μόνοι τους με συνέπεια να συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα» μεταξύ τους. Όλα όσα βγαίνουν στη φόρα δείχνουν τι γίνεται και τι γινόταν στο παρελθόν και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΕΠΟ είναι ακατάλληλη και δεν είναι κανονική ομοσπονδία.

Όπως δείχνουν τα πράγματα είναι γεμάτο... παρασκήνιο το ελληνικό ποδόσφαιρο με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένεται να γίνουν τον Ιούλιο. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βγάζουν στη φόρα μέχρι και κρυμμένα μυστικά που δείχνουν τη μπόχα και την έλλειψη ανεξαρτησίας της ΕΠΟ.

Οι Θεσσαλονικείς κατάλαβαν ότι η ΑΕΚ δεν θέλει τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ. Αυτό που έχουμε γράψει εδώ και μέρες, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρονται «σε μιντιακό περίγυρο της ΑΕΚ». Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης (σ.σ. αυτό δεν έχει γραφτεί) θα θέσει και βέτο στον Σαββίδη, αν καταφέρουν να μιλήσουν μεταξύ τους με σκοπό να τα βρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα τεθεί και το όνομα του Βαγγέλη Γραμμένου, του πρώην προέδρου, όμως η αίσθηση είναι ότι τον θέλει η ΑΕΚ και όχι ο ΠΑΟΚ, αν και ο Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «είναι δικός μας».

Επειδή δεν μιλάνε μεταξύ τους, μέσω διαφόρων ΜΜΕ, βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Το τελευταίο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τον Φρόιντφελντ για αρχιδιαιτητή, όμως τον θέλει η ΑΕΚ. Το τραγελαφικό είναι ότι τον ψήφισαν και οι δυο για να αναλάβει αρχιδιαιτητής, ενώ οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν αντιδράσει.

Για όλα αυτά «πάνε» τις εκλογές της ΕΠΟ τον Ιούλιο, ώστε να προλάβουν να τα βρουν. Κανέναν δεν ενδιαφέρει η απαξιωμένη ομοσπονδία. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποκοπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από αυτή, όμως θα χάσουν τα «οφίτσια»...

Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ άλλων, τσακώνονται και για το ποιος θα αποφασίσει για την ΚΕΔ. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτό δείχνει ότι η διαιτησία παίζει ρόλο στο πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης