Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ναβάρο, ο Ολυμπιακός και το «τρία στα τρία» με τον ΠΑΟΚ

Ο Ναβάρο, ο Ολυμπιακός και το «τρία στα τρία» με τον ΠΑΟΚ
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 22:05

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μια πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις και αυτό αποδείχτηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί οι Πειραιώτες να εμφανίστηκαν «άδειοι» ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ο Βάσκος προπονητής έδωσε την ευκαιρία του σε αρκετούς παίκτες, που δεν παίζουν συχνά. Στην κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο Φραν Ναβάρο, ο οποίος σημειώνεται, πως παίζει με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο 45λεπτο και μετά, αντικαταστάθηκε από τον Ελ Κααμπί. Δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός, αφού η αλήθεια είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά και οι Κουλιεράκης και Κεντζιόρα δεν του επέτρεψαν να βρει πολλούς χώρους.

Είναι εντυπωσιακό, πάντως, πως ο Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύθηκε και πάλι στο αρχικό σχήμα σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικότερα, από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό ξεκίνησε βασικός και στους τρεις αγώνες με τον «δικέφαλο» του Βορρά. Καθώς στο πρώτο ματς που έληξε 2-4 υπέρ των «ασπρόμαυρων» δεν είχε ακόμα πιάσει λιμάνι. Έπαιξε στο 1-4 της Τούμπας, στην κανονική διάρκεια, όπου ξεκίνησε βασικός και σκόραρε για το 0-1, ενώ ήταν βασικός και στο 2-1 των playoffs. Κέρδισε, μάλιστα, πέναλτι από τον Κουλιεράκη, ενώ σκόραρε και δύο φορές, αλλά τα γκολ του ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης