Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φρεσκάδα στην ενδεκάδα και η σκέψη για Αποστολόπουλο!

Η φρεσκάδα στην ενδεκάδα και η σκέψη για Αποστολόπουλο!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 12:03

Μετά τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, στο Καραϊσκάκη και την πρόκριση στον τελικό του Conference League, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League (12/5, 20:00).

ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Υπολογίζεται ότι θα αλλάξει τουλάχιστον πέντε πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιοι θα παίξουν από την αρχή.

Βέβαια, ο Βάσκος τεχνικός έχει να διαχειριστεί και προβλήματα, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι δύο αριστεροί μπακ, Ορτέγκα και Ρίτσαρντς. Επίσης στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Ιμπόρα, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Παράλληλα, ο Κίνι που έκανε μεγάλο ματς με τους Άγγλους αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή εξαιτίας ενοχλήσεων και μένει να δούμε αν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Αν δεν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται ο Αποστολόπουλος που πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή φέτος σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, μια θέση στην ενδεκάδα, διεκδικούν οι Όρτα, Ζέλσον, Μασούρας και Ναβάρο.

Διαβάστε επίσης