Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Iμπόρα έχει τον τρόπο κόντρα στην Φιορεντίνα! (videos)

O Iμπόρα έχει τον τρόπο κόντρα στην Φιορεντίνα! (videos)
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 10:48

«Τρελαίνει» όλη την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, τη φετινή σεζόν! Την Πέμπτη (9/5), ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη) παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Conference League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα.

Ένας ποδοσφαιριστής όμως είναι που ξεχωρίζει και έχει αντιμετωπίσει ξανά την Φιορεντίνα. Αυτός είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος όχι μόνο ξέρει καλά τους Βιόλα, αλλά τους έχει πληγώσει κιόλας.

«Ο Ιμπόρα είχε γκρεμίσει το όνειρο της Φιορεντίνα πριν από εννιά χρόνια», γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «violanews.com». To κείμενο αναφέρεται στον αποκλεισμό των Βιόλα από την Σεβίλλη τη σεζόν 2014/2015 στα ημιτελικά του Europa League. Εκείνη την περίοδο στην ισπανική ομάδα αγωνιζόταν ο Ιμπόρα, ο οποίος μάλιστα είχε παίξει και στα δύο παιχνίδια.

Στις 7 Μαΐου η Σεβίλλη είχε υποδεχθεί την Φιορεντίνα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και είχε επικρατήσει με 3-0, με τον Ιμπόρα να μπαίνει ως αλλαγή στο 73’ αντί Στεφάν Μπια.

Μια εβδομάδα αργότερα στη ρεβάνς (14/5) στη Φλωρεντία, η Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 και με 2/2 να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό. Ο Ιμπόρα είχε παίξει και πάλι ως αλλαγή, με τον Ιβηρα να μπαίνει στο 55’ αντί του Μπανέγκα.

Διαβάστε επίσης