Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο ότι οι ορισμοί γίνονται φέιγ βολάν

Σκάνδαλο ότι οι ορισμοί γίνονται φέιγ βολάν
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 23:18

Σκάνδαλο ότι οι ορισμοί γίνονται φέιγ βολάν, ενώ η ΚΕΔ αμολάει αετό και δεν παίρνει θέση, να εξηγήσει τι γίνεται, δεν παίρνει και μέτρα για να σταματήσουν οι επιδείξεις αναξιοπιστίας. Είχαν «φωτογραφίσει» τον Ντελαζό για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, καθώς διέρρευσε ότι δεν θα είναι ελίτ αλλά ρέφερι από κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ σα να μην έφτανε αυτό έκαναν φέιγ βολάν ότι η Στεφανί Φραπάρ είναι υποψήφια για τον τελικό Κυπέλλου. Για όλα αυτά υπόλογη είναι η ΚΕΔ και εννοείται ότι πρόκειται για... επιδείξεις αναξιοπιστίας.

Είχαν προηγηθεί άλλες πέντε διαρροές:

1) Πρώτα διέρρευσε ότι ο Γερμανός διαιτητής, Ντάνιελ Ζίμπερτ θα σφυρίξει την ρεβάνς Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και μετά το ανακοίνωσαν επίσημα! Θυμίζουμε ότι το ματς έγινε στις 21 Φεβρουαρίου και κρίθηκε στα πέναλτι.

2) Ενα ακόμη... χτύπημα είχε να κάνει με τον Σουηδό Αλ Χακίμ που όρισαν στο ματς Παναθηναϊκός-Αρης 2-0 για την 28η αγωνιστική στις 28 Φεβρουαρίου.

3) «Εσπασε» μέχρι και ορισμός του Σιδηρόπουλου για το ματς ΑΕΚ-Αρης 3-3 για την 26η αγωνιστική στις 3 Μαρτίου, εννοείται χωρίς ευθύνη του διεθνή ρέφερι.

4) Αυτή τη φορά έγινε φέιγ βολάν το όνομα του διαιτητή Βόλος-Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Διέρρευσε Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), όμως αυτή τη φορά η ΚΕΔ τον άλλαξε και όρισε τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας).

5) Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν η ΚΕΔ διέρρευσε ότι θα τιμωρηθούν ο Περράκης ο οποίος είναι τέταρτος στον Γερμανό Στίλερ που θα σφυρίξει το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τον Βεργέτη (Αρκαδίας) που θα έχει τον ίδιο ρόλο με τον Σκοπιανό Στάβρεφ που θα σφυρίξει τον αγώνα Αρης-Παναθηναϊκός. Τελικά, μετάνιωσαν και με βάση νέα διαρροή έκαναν έρευνα και βρήκαν ότι δεν φταίνε!

Εμείς δεν λέμε ποιος φταίει και ποιος όχι. Ας τα βρει η ΚΕΔ και είναι σκάνδαλο ότι βρίσκει τι γίνεται.

Διαβάστε επίσης