Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κόντρα σε Ιταλούς πήρε το Europa, κόντρα σε Ιταλούς θα πάρει και το Conference!

Κόντρα σε Ιταλούς πήρε το Europa, κόντρα σε Ιταλούς θα πάρει και το Conference!
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 14:00

Με το «μαγικό ραβδί» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός ζει τη σπουδαιότερη σεζόν της ιστορίας του στην Ευρώπη! Εξάλλου, την Πέμπτη (9/5), ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την «πανάκριβη» Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5) κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο «στρατηγός» των «ερυθρόλευκων», μάλιστα, είναι ο πέμπτος προπονητής που προκρίνεται σε δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς, με δύο διαφορετικές ομάδες, μετά την περσινή κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Μάλιστα, το εξής οξύμωρο και συμπτωματικό είναι ότι ο «Μέντι» θα πάει να κάνει το back-to-back σε ευρωπαϊκές κατακτήσεις κόντρα σε ιταλικές ομάδες.

Πέρυσι για να πάρει το ευρωπαϊκό τρόπαιο κέρδισε στον τελικό μία ιταλική ομάδα, τη Ρόμα. Φέτος για να πάρει ένα άλλο ευρωπαϊκό τρόπαιο πρέπει να κερδίσει πάλι μία ιταλική ομάδα, τη Φιορεντίνα!

Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκά «μάτια»

Ευρωπαϊκά «μάτια»

Σκάουτερ και «κατάσκοποι» από διάφορους συλλόγους, αλλά και ατζέντηδες είδαν από κοντά την ιστορική πρόκριση...