Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κατάσταση των Τσικίνιο, Ιμπόρα και Κίνι

Η κατάσταση των Τσικίνιο, Ιμπόρα και Κίνι
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 23:57

Ο Ολυμπιακός κάνει «πράματα και θάματα» στην Ευρώπη, τη φετινή «τρελή» σεζόν! Την Πέμπτη (9/5), ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την «πανάκριβη» Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Βάσκο τεχνικό, σχετικά με τους τραυματίες και τους παίκτες που είχαν μικροενοχλήσεις.

Ο Κίνι είχε βγάλει κούραση, αλλά δεν φαίνεται ότι έχει κάτι σοβαρό και είναι πιθανό να προλάβει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και να είναι βασικός αριστερός μπακ του Θρύλου ξανά. Εναλλακτικά υπάρχει ο Απόστολος Αποστολόπουλος για τη θέση του αριστερού μπακ.

Όσο για τον Ιμπόρα χωρίς να προκύπτει ότι έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα θα δοκιμάσει να προπονηθεί στο 100% το Σάββατο για να φανεί εάν θα είναι ΟΚ για τον αγώνα της Τούμπας ενώ δεν υφίσταται αγωνιστικό ζήτημα (ζήτημα ετοιμότητας) με τον Τσικίνιο. Από εκεί και πέρα οι Ορτέγκα και Ρίτσαρντς αναμένεται να είναι off από το ματς αυτό.

Διαβάστε επίσης