Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα για Τίλεμανς

Τα δεδομένα για Τίλεμανς
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 15:43

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Άστον Βίλα για την παρουσία του Γιούρι Τίλεμανς στη ρεβάνς της 9ης Μαίου με τον Ολυμπιακό. Με τον Ουνάι Έμερι να θέλει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και από εκεί και πέρα θα κρίνει το κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί, έστω και σαν λύση από τον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ενδεχόμενη απουσία του θα, είναι σημαντικός «πονοκέφαλος» για τον Βάσκο τεχνικό. Ο Τίλεμανς, είναι από τα βασικά «γρανάζια» της Βίλα, στον τομέα της δημιουργίας στον χώρο του κέντρου, με 6 ασίστ σε 31 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βέλγος, είναι ακόμα πιο σημαντικός στο UEFA Europa Conference League, όπου μπορεί να έχει «μόλις» 1 γκολ και 1 ασίστ σε εννέα συμμετοχές, αλλά είναι αυτός που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες φέτος για τους συμπαίκτες του στη διοργάνωση, με 13. Υπενθυμίζεται πως (πλην του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ») στο μοναδικό ευρωπαϊκό ματς, που έχει λείψει ο Τίλεμανς, από τη φάση ομίλων και μετά, η Βίλα είχε μείνει ισόπαλη 1-1, στην έδρα της Ζρίνσκι, τον Δεκέμβριο.

Στο πρωτάθλημα, έχασε τέσσερα ματς, επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη Βίλα να έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, χωρίς αυτόν.

Διαβάστε επίσης