Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τριάδα που έχει... τσεκάρει η Άστον Βίλα!

Η τριάδα που έχει... τσεκάρει η Άστον Βίλα!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 15:10

Σε τρεις ποδοσφαιριστές στέκεται το επίσημο σάιτ της Άστον Βίλα, σε ό,τι αφορά την αποψινή αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι Ντανιέλ Ποντένσε, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Σαντιάγκο Έσε. Για τον πρώτο τονίζεται πως: «Ικανός να δημιουργήσει και να σκοράρει από τις δύο πλευρές, ο Ποντένσε έχει σκοράρει 14 φορές και έχει καταγράψει 10 ασίστ σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας». Για τον Ελ Κααμπί υπογραμμίζεται πως: «Το Νο9 του Ολυμπιακού απολαμβάνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Ο 30χρονος, ο οποίος έχει παίξει σε ομάδες της Κίνας, της Τουρκίας, του Κατάρ και της πατρίδας του Μαρόκου, έχει πετύχει 27 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την ελληνική ομάδα».

Τέλος λένε για τον Έσε: «Ο Έσε είναι η ασπίδα που κάθεται μπροστά από την πίσω γραμμή του Ολυμπιακού, διαλύοντας το παιχνίδι και ξεκινώντας τις επιθέσεις για την ομάδα του. Χρησιμοποιούμενος ως αμυντικός μέσος σε κάθε έναν από τους τρεις σχηματισμούς που προτιμά ο προπονητής José Luis Mendilibar, ο 22χρονος έχει εντυπωσιάσει την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.

Ο υψηλός ρυθμός δουλειάς του και η ποιοτική του κατανομή τον έχουν κάνει αγαπητό στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ έχει ξεχωρίσει και η αμυντική του πειθαρχία. Ο Αργεντινός Έσε, ο οποίος ήρθε από την Huracán το καλοκαίρι, ήταν βασικός παίκτης στη Conference League, παίζοντας κάθε λεπτό από τους έξι αγώνες της μέχρι τώρα».

Διαβάστε επίσης