Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροτέισον με το... μυαλό στην Άστον Βίλα

Ροτέισον με το... μυαλό στην Άστον Βίλα
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 11:39

Νέα πρόσωπα θα δούμε ΣΙΓΟΥΡΑ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σήμερα το απόγευμα απέναντι στη Λαμία. Αυτό είναι δεδομένο. Κανείς, ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένει… 11 στα 11, σε αλλαγές, σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει την πολυτέλεια, με βάση την αποστολή που έχει επιλέξει, να κάνει πολλές αλλαγές.

Ροτέισον θα γίνει και ίσως είναι αρκετά εκτεταμένο από τον Βάσκο τεχνικό, αφού οι ίδιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί και πρέπει να πάρουν ανάσες, ώστε να είναι «φρέσκοι» στα κρίσιμα ματς με την Άστον Βίλα για το Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε επίσης ότι θα προβεί σε πολλές αλλαγές, χωρίς όμως να ξέρει ακόμα τον αριθμό. Σίγουρα πάντως δεν θα αγωνιστούν οι Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς και Ντόη που είναι εκτός αποστολής.

O Tζολάκης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Οι Άμπι και Ρέτσος έχουν το προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας. Ο Ροντινέι αναμένεται να ξεκουραστεί, επομένως οι Κίνι και Ρίτσαρντς ετοιμάζονται για τα άκρα των μετόπισθεν. Για το κέντρο σημαντικές πιθανότητες για βασικοί έχουν οι Ορτα και Τσικίνιο. Οι Ποντένσε και Φορτούνης βρίσκονται επίσης στην αποστολή, αλλά λογικά θα προφυλαχθούν ενόψει του αγώνα στην Αγγλία.. Ο Μασούρας και ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι τα φαβορί για τα «φτερά», με τον Ναβάρο να έχει επίσης προβάδισμα απέναντι στον Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης