Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Χαρακίρι» για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό (videos)

«Χαρακίρι» για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό (videos)
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 00:07

Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League, η Άστον Βίλα προβλημάτισε και παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, γλύτωσε από επικό κάζο κόντρα στην Τσέλσι μένοντας στο 2-2, χάρη στο VAR που ακύρωσε το τρίτο τέρμα των «μπλε».

Ωστόσο, το ματς πέρασε σε δεύτερη μέρα για την ομάδα του Έμερι, καθώς υπέστη διπλό χτύπημα πέντε 24ωρα πριν τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό, είδε δύο βασικούς τους παίκτες να τραυματίζονται στο πρώτο μέρος και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή από τον Ουνάι Έμερι. Τον Γιούρι Τιέλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι «χωριάτες» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Κουκουρέγια και στο 42′ ήρθε ο Μόργκαν Ρότζερς για να «γράψει» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, επηρεασμένη από τις σημαντικές απώλειες των Τέλεμανς και Μαρτίνεζ εμφάνισε τις αδυναμίες της, με την Τσέλσι να τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Αρχικά βρήκε τον τρόπο να μειώσει στο 63΄ με τον Μαντουέκε, ενώ στο 81΄ ο Γκάλαχερ έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και η ολική ανατροπή, αλλά το τέρμα του Ντισασί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ.

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες (46′ Όλσεν), Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν, Μπέιλι, Τίλεμανς (27′ Ντιαμπί – 83′ Ντουράν), Λουίζ (75′ Ιροέγκμπουναμ), Ρότζερς, Μακγκίν, Γουότκινς

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Τσάλομπα, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μαντουέκε, Πάλμερ, Μούντρικ (90′ Καζαντέι), Τζάκσον

Διαβάστε επίσης