Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασιστικότητα και συγκέντρωση θέλει ο Στρατηγός!

Αποφασιστικότητα και συγκέντρωση θέλει ο Στρατηγός!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 11:24

Η ισοπαλία με τον Άρη «πλήγωσε» βαθμολογικά τον Ολυμπιακό με τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να έχουν ψαλιδιστεί σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν εγκαταλείπει τη φιλοσοφία του πως – έστω και αν χρειάζεται ένα μικρό θαύμα συνοδευόμενο από σημαντικές απώλειες των αντιπάλων στις υπόλοιπες αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League – ακόμα και αυτές οι μικρές πιθανότητες πρέπει να εξαντληθούν.

Βλέποντας, λοιπόν, την εικόνα των παικτών του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης», μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την απόδοσή τους. Στο επίκεντρο των παρατηρήσεων που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν και η γενική αμυντική λειτουργία που επέτρεψε στον Άρη να γίνει αρκετές φορές απειλητικός προς την εστία του Τζολάκη, αλλά και ο τρόπος που ολοκληρώθηκαν οι ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Αμφότεροι τομείς στους οποίους είχε αναφερθεί και κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα έλευσής του στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού και τότε είχε μιλήσει και για τη συνολική αμυντική λειτουργία, αλλά και για την αστοχία παρά τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων και φάσεων που μπορούσαν να ολοκληρωθούν με γκολ.

Αποφασιστικότητα και συγκέντρωση ζητάει ο Βάσκος Στρατηγός του Θρύλου σε άμυνα κα επίθεση από τους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας κόντρα στη Λαμία την Κυριακή (28/4, 17:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγες ημέρες πριν το πρώτο ιστορικό αγώνα με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Conference League.

Διαβάστε επίσης