Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με «φρέσκα» πόδια και μυαλό

Με «φρέσκα» πόδια και  μυαλό
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 15:50

Η απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αφήσει εκτός αποστολής τρεις βασικούς παίκτες φανερώνει ένα μέρος των σκέψεών του. Η απουσία των Κώστα Φορτούνη, Νταβίντ Κάρμο και Ροντινέι στο μυαλό του Βάσκου προπονητή ήταν αναγκαία και επιτακτική αφού το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά βαρύ το επόμενο διάστημα. Άρης εκτός, Λαμία εντός και ακολουθεί ο ημιτελικός με την Άστον Βίλα στην Αγγλία για το Conference League.

Η ετοιμότητα των παικτών πρέπει να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό, χωρίς να υπάρξει φόβος κάποιου τραυματισμού. Και οι Ροντινέι και Κάρμο παίζουν σχεδόν ακατάπαυστα, ενώ και ο αρχηγός χρειάζεται ειδική διαχείριση, δεδομένου ότι πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει των αναμετρήσεων με την αγγλική ομάδα, με τον Μασούρα να είναι εκτός λόγω καρτών από την πρώτη αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο 63χρονος Βάσκος δείχνει για ακόμα μια φορά στη μέχρι στιγμής δίμηνη παρουσία του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο πως και στηρίζει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και τους εμπιστεύεται, ακόμα και αν έχει μπροστά του ένα ντέρμπι όπως; αυτό με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να επανακαθορίσει τους στόχους του Θρύλου στη συνέχεια των πλέι οφ της Super League.

Άλλωστε, το ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει στον Μεντιλίμπαρ τη δυνατότητα να πάρει κάποια ρίσκα παραπάνω, ειδικά σε σχέση με την «κοντή» ευρωπαϊκή λίστα που του δένει τα χέρια.

Διαβάστε επίσης