Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ερυθρόλευκο» μήνυμα τίτλου

«Ερυθρόλευκο» μήνυμα τίτλου
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 12:50

Με ευρωπαϊκή λάμψη και ώθηση ο Ολυμπιακός έχει άλλη μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του, αυτή τη φορά σε εγχώριο επίπεδο. Ο Θρύλος υποδεχόμενος απόψε (21/4, 20:30) τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στον κατάμεστο Ναό θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και στην οποία πιστεύει τόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο και οι παίκτες του.

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βάσκου προπονητή. Η αυτοπεποίθηση που έχει εμφυσήσει στους «ερυθρόλευκους» πως όλα είναι στα πόδια τους. Τίποτα δεν έχει χαθεί και με πίστη αλλά και υπομονή ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αρκεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες.

Αυτό είναι το ζητούμενο απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Να πάρει τη νίκη. Με μισό – μηδέν αν χρειαστεί.

Μόνο οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος και ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει ότι δεν φοβάται να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Βασισμένος στη φιλοσοφία του, τα δείγματα της οποίας ολοένα και αυξάνονται παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο Θρύλος απέδειξε σε όλους όσοι αμφισβήτησαν τη δυναμική του, σε όλους όσοι λοιδόρησαν στο πρόσφατο παρελθόν την ευρωπαϊκή του παρουσία, πως εκείνος είναι που καθορίζει τον ρυθμό.

Βρήκε τα πατήματά του σε μια ταραχώδη χρονιά και έχει φτάσει να διεκδικεί την είσοδό του στον τελικό του Conference League αλλά και το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης