Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεντιλίμπαρ: «Δεν βλέπω ποτέ τα πέναλτι και φέρνει τύχη»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν βλέπω ποτέ τα πέναλτι και φέρνει τύχη»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 11:20

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν βλέπει ποτέ τις εκτελέσεις. Ούτε της δικής του ομάδας, ούτε των αντιπάλων. Μια συνήθεια, που όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την πρόκριση επί της Φενέρ, μοιάζει να φέρνει τύχη και σαφώς δεν σκοπεύει να την αλλάξει.

Παράλληλα, δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές του στην τεχνική ηγεσία το Θρύλου, καθώς η φιλοσοφία του συλλόγου ταιριάζει με τη δική του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του μετά τη μεγάλη βραδιά:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τους παίκτες και την προσπάθεια που έχουν κάνει για να φτάσουν ως εδώ, για εμάς, για τον κόσμο μας, που ήθελε πολύ να είναι εδώ απόψε μαζί μας αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να μπορέσει να το απολαύσει στον επόμενο γύρο, αφού έχουμε ένα ακόμα ματς εκτός έδρας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί σήμερα το θέλαμε πάρα πολύ. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στο παιχνίδι στο 11ο λεπτό και από κει και πέρα ξέραμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας. Από κει κι έπειτα όμως μπορέσαμε να το διαχειριστούμε καλά, καταφέραμε να αντέξουμε. Μετά την αρχή του αγώνα ισορροπήσαμε λίγο την κατάσταση κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος κερδίζοντας και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα τώρα για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν δεν κοιτούσε και στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό που κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη:

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιτάξει διαδικασία πέναλτι. Είναι κάτι που δεν το κάνω ποτέ. Ούτε τα δικά μας ούτε του αντιπάλου. Κι αυτό φέρνει τύχη».

Για τον προπονητή της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι:

«Θα τον δω αυτοπροσώπως και θα μιλήσουμε όταν έρθει στην Αθήνα».

Για την προσωπικότητα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Θέλουμε πάντα να είμαστε ψηλά. Σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Το δύσκολο για μας ήταν να καταφέρουμε να το ισορροπήσουμε. Στη συνέχεια ανεβήκαμε και ανεβάσαμε και την άμυνά μας πιο ψηλά».

Για τη βραδιά του Τζολάκη:

«Είχε μία πραγματικά μεγάλη βραδιά. Έχει αποκρούσει τρία πέναλτι. Αυτά μας έφεραν την πρόκριση. Σπουδαία εμφάνιση για εκείνον».

Διαβάστε επίσης