Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πατρική αγκαλιά στον Τζολάκη (video)

Η πατρική αγκαλιά στον Τζολάκη (video)
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:43

Ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη θριαμβευτική βραδιά στην Πόλη με τα τρία πέναλτι που έπιασε και οδήγησε την ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Θρύλου δεν ήταν μόνος στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Στο πλευρό του είχε – έστω και νοερά – εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά η παρουσία που ήταν η πιο σημαντική ήταν αυτή του πατέρα του.

Ο Τζολάκης στις δηλώσεις του μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή του στη διαδικασία των πέναλτι, αποκάλυψε πως είχε πάρει ένα φυλακτό από τον πατέρα του και τον είχε ευχαριστήσει δημόσια που είχε ταξιδέψει και αυτός στην Πόλη για τη μεγάλη αναμέτρηση του Θρύλου.

Και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, έσπευσε στο σημείο όπου βρισκόταν για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά και να δεχθεί μια τεράστια αγκαλιά από τον εμφανώς συγκινημένο πατέρα του.

Δείτε το βίντεο:

@novasportsgr Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Novasports

Διαβάστε επίσης