Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Φενέρ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Φενέρ
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 10:46

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει πάρει… ρεπό αυτή την αγωνιστική σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, να «μεταφέρεται» για την 1η Μαίου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Φενέρμπαχτσε.

Τα «καναρίνια» θα αγωνιστούν κανονικά για το πρωτάθλημα της χώρας, με αντίπαλο την Φατίχ Καραγκιουμρούκ, εκτός έδρας, στις 19:00. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο γι αύριο και θα είναι το τελευταίο «τεστ» πριν από τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, στις 18 Απριλίου. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις τρεξίματος, προθέρμανσης και συντονισμού και συνεχίστηκε με εξάσκηση. Ολοκληρώθηκε με «διπλό» σε στενό χώρο.

Από εκεί και πέρα σοβαρό το πλήγμα για την Φενερμπαχτσέ, αφού ο τραυματισμός του Τζέιντεν Όστερβολντ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο τραυματισμός είναι ένα πραγματικό «σοκ» για την ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη μηνίσκου και πλέον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία. Προφανώς και θα χάσει τη ρεβάνς. Εξάλλου, δε θα χάσει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ο χαφ της Φενέρ, Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος μέσος που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα αλλά αυτή ήταν η δεύτερη και όχι τρίτη του στη διοργάνωση, αφού η μια που κάποια τουρκικά ΜΜΕ του έχουν «χρεώσει» ήταν στη φάση των προκριματικών. Είχε μια ακόμα στους ομίλους.

ΠΗΓΗ: redking.gr

Διαβάστε επίσης