Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε άρπαξε την ευκαιρία σου!

Θρύλε άρπαξε την ευκαιρία σου!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 10:29

Το δρόμος χαράχτηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός εξέφρασε σε κάθε τόνο, τόσο στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League με τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στους παίκτες του ότι τα δεδομένα είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

«Πριν τον αγώνα θα συμβιβαζόμασταν απλά με τη νίκη» είπε ο Βάσκος Στρατηγός του Θρύλου, θέλοντας να εστιάσει στο βασικό δεδομένο των αναμετρήσεων με την τουρκική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν, δεν παραχώρησαν ισοπαλία. Νίκησαν.

«Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν. Θα πρέπει να βγουν μπροστά» τόνισε ο «Μέντι» και έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του «Σουκρού Σαράτσογλου» το βράδυ της Πέμπτης (18/4): «Εμείς δεν νομίζω όπως θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσομε να πιέσουμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να τους βλάψουμε και να αμυνθούμε σωστά».

Μάλιστα, είχε διαγνώσει κάτι που αρκετοί σκέφτηκαν ως ενδεχόμενο αν ο Θρύλος διατηρούσε το θριαμβευτικό, αλλά ικανό να φέρει εφησυχασμό και χαλάρωση, 3-0.

«Τώρα που το σκορ είναι 3-2 θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ενώ αν το αποτέλεσμα ήταν 3-0, ίσως να θεωρούσαμε ότι έχει τελειώσει και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει. Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει καλύτερα στους εκτός έδρας αγώνες. Αν παίξουμε καλύτερα θα περάσουμε» επισήμανε ο Μεντιλίμπαρ που ζήτησε από τους παίκτες του να μη σκέφτονται τη χαμένη ευκαιρία ενός θριάμβου, αλλά τις νέες ιστορικές στιγμές που μπορούν να ζήσουν και να γίνουν αυτοί που θα οδηγήσουν τον Θρύλο για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης