Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ιστορικός Φορτούνης!

Ιστορικός Φορτούνης!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 22:01

Φανταστικός είναι ο Φορτούνης τη φετινή σεζόν, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να οδηγεί την ομάδα του με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών έχει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βοηθώντας την ομάδα του. Στην 10η του σεζόν του πια στον Ολυμπιακό ο Τρικαλινός άσος κάνει πράγματα και θαύματα (10 γκολ και 18 ασίστ –πλέον-) και στο ματς με την Φενέρμπαχτσε έκανε ρεκόρ καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ασίστ στο γκολ του Γιόβετιτς για το 2-0 ήταν 18η την φετινή σεζόν (8 στο πρωτάθλημα, 7 στο Europa League, 3 στο Conference League) και έτσι ξεπέρασε ακόμα και την πιο δημιουργική σεζόν του το 2015/16. Παράλληλα με τουλάχιστον 7 παιχνίδια να απομένουν για τον Ολυμπιακό, ο Φορτούνης βρίσκεται σε τροχιά για να αγωνιστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν της καριέρας του. Έχει παίξει ήδη 3.002 λεπτά και κυνηγά τα 3.300 της σεζόν 2018/19.

Υπάρχει όμως έναν ακόμα μεγάλος στόχος για τον Κώστα Φορτούνη. Να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού με 100 γκολ και 100 ασίστ. Τις ασίστ τις ξεπέρασε φέτος και χρειάζεται άλλα 6 γκολ (94) - 1 γκολ και με την β' ομάδα - για αυτήν την φανταστική επίδοση που μοιάζει αδύνατο να ξεπεραστεί ποτέ.

Μία καριέρα ζηλευτή για τον «Φόρτου», που τα έχει ζήσει όλα έως τώρα. Απ’ την αποθέωση έως ακόμη και την περιθωριοποίηση από τον Μαρτίνς που -ευτυχώς για τον Ολυμπιακό- δεν είχε καταστροφικά αποτελέσματα. Μία δεκαετία που κλείνει φέτος, στην οποία έζησε δύο μεγάλους τραυματισμούς, αλλά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει πιο δυνατός και να σπάσει ένα απίστευτο ρεκόρ βαδίζοντας στη σεζόν για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης