Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

(Ξανά) Σε ρυθμό Ευρώπης, με συνέντευξη Τύπου και τελευταία προπόνηση!

(Ξανά) Σε ρυθμό Ευρώπης, με συνέντευξη Τύπου και τελευταία προπόνηση!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 10:05

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για μία ακόμα ευρωπαϊκή «μάχη». Ο Θρύλος έχει αντιμετωπίσει στο Ναό ομάδες-θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τις έχει γονατίσει. Οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απέναντι στους Toύρκους και είναι έτοιμοι να κυριαρχήσουν και να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στις «μάχες» με την Φενέρ και το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει… Στο λιμάνι κινούνται ευρωπαϊκά και παρακάτω θυμίζουμε το σημερινό πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με συνέντευξη Τύπου και τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά:

Το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 19:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Fenerbahçe στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του UEFA Europa Conference League.

Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:

Τετάρτη 10/4

16:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσει ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Κώστας Φορτούνης.

18:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

18:30 Συνέντευξη Τύπου της Fenerbahçe στο «Γ. Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση της Fenerbahçe στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέμπτη 11/4

19:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Fenerbahçe.

Διαβάστε επίσης