Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να της δείξει (ξανά) τι σημαίνει Πειραιάς!

Να της δείξει (ξανά) τι σημαίνει Πειραιάς!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 00:40

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για μία ακόμα ευρωπαϊκή «μάχη». Ο Θρύλος έχει αντιμετωπίσει στο Ναό ομάδες-θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τις έχει γονατίσει. Οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απέναντι στους Ούγγρους και είναι έτοιμοι να κυριαρχήσουν και να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Θρύλος θέλει να δείξει από το πρώτο λεπτό τις προθέσεις του στο ματς και να μην αφήσει τη Φενέρμπαχτσε να πάρει... ανάσα. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ καλούνται να βγάλουν πάθος, τσαμπουκά και να κάνουν κατάθεση ψυχής, για να πάρουν τη νίκη. Για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα γίνει και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Άλλωστε, οι ΓΑΥΡΟΙ δεν σταμάτησαν ποτέ να βρίσκονται δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Στο γήπεδό του, ο Ολυμπιακός δεν βλέπει κανέναν. Το κλίμα αναμένεται ξανά τρομερό και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δείξουν ξανά στους Τούρκους, τι σημαίνει Πειραιάς! Όπως το 2021!

Διαβάστε επίσης