Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν αλλάζει φιλοσοφία κόντρα στην Φενέρ!

Δεν αλλάζει φιλοσοφία κόντρα στην Φενέρ!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 00:00

Μία από τις πιο σημαντικές «μάχες» του τη φετινή σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (9/4, 19:45). Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Μία ακόμα, όπως τις πολλές στην ένδοξη ιστορία του! Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά, άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού». Και μάλιστα, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, «κάστρο» του (ανακοινώθηκε sold out).

Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «φόντο» τη ρεβάνς στη Πόλη. Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ώστε να έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση στην οκτάδα του Conference League. Και μπορεί να το κάνει. Με τον Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει το πλάνο νίκης των Πειραιωτών.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, μπορεί ο Βάσκος τεχνικός να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όλους στο Ρέντη, είναι πως δεν πρόκειται να αλλάξει η προσέγγιση που έχουμε συνηθίσει να έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Στόχος του «Μέντι» είναι η ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να στριμώξει την Φενέρμπαχτσε στο μισό του δικού της γηπέδου, να την τρομάξει και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές της αδυναμίες.

Η προσέγγιση θα είναι ξανά επιθετική, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης