Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ντόπες» και πριμ από τον πρόεδρο της Φενέρ!

«Ντόπες» και πριμ από τον πρόεδρο της Φενέρ!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 23:25

Την Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 19:45) για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Europa League και θέλει τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα πρόκρισης.

Η αντίπαλος του Θρύλου θα βρεθεί στο γήπεδο του Φαλήρου την Τετάρτη (10/04), έτσι ώστε να δει τον αγωνιστικό χώρο πριν το ματς και να κάνει προπόνηση (19:00), όπως συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου των Τούρκων που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, ο τεχνικός της Φενέρ, Ισμαϊλ Καρτάλ , μαζί με τους παίκτες θα «πατήσουν» το χορτάρι του Καραϊσκάκη και με σκοπό να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», για την πρώτη «μάχη» των προημιτελικών του Conference League.

Mάλιστα, σήμερα (9/4) τα «καναρίνια» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση σε τουρκικό έδαφος και είχαν «επισκέψεις». Συγκεκριμένα, πριν από την προπόνηση, ο πρόεδρος της ομάδας, Άλι Κοτς εμψύχωσε τους παίκτες ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων κόντρα στους Πειραιώτες και μάλιστα έταξε και πριμ σε περίπτωση πρόκρισης, χωρίς όμως να διευκρινιστεί το ποσό.

Διαβάστε επίσης