Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΕΠΟ: Η διαιτησία «ρυθμίζει» πότε θα γίνουν οι δήθεν εκλογές

ΕΠΟ: Η διαιτησία «ρυθμίζει» πότε θα γίνουν οι δήθεν εκλογές
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 23:03

Περνάνε από... κόσκινο μέχρι και την ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ! Τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο προβλέπεται να γίνουν εκλογές από την ΕΠΟ. Ενώ όλα είναι έτοιμα, έχουν βρει τον πρόεδρο που θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, έχουν βρει τους συμβούλους, καταλαβαίνετε για τι εκλογές μιλάμε, όμως δεν αποφασίζουν την ημερομηνία. Αυτή θα τη ρυθμίσουν τα πλέι οφ και ειδικότερα η διαιτησία των πλέι οφ!

Αν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τσακωθούν για τη διαιτησία οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος Ιουλίου και σε αυτή την περίπτωση θα προηγηθεί η απολογιστική ΓΣ της ΕΠΟ που προβλέπεται να γίνει τον Ιούνιο! Αν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν τσακωθούν, τότε οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο, μαζί με την απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ρήξης των μπλοκ του βορρά και του νότου που στηρίζονται από τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Θα τσακωθούν αλλά θα τα βρουν. «Κάποιοι πρόεδροι εκλέγονται όχι επειδή έχουν την αγάπη των σωματείων, αλλά επειδή εκλέχτηκαν από κάποιους "βαρόνους"», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου σε τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης,

Αναλυτικά όσα γράφει το άρθρο 27 του καταστατικού της ΕΠΟ για την τακτική (διοικητικός και οικονομικός απολογισμός) Γενική Συνέλευση: «1. Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξάγεται κάθε έτος κατά μήνα Ιούνιο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το άρθρο 9 για τις Αρχαιρεσίες: «1. Οι τακτικές αρχαιρεσίες για την εκλογή του Προέδρου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., και όλων των λοιπών Οργάνων της Ε.Π.Ο., πλην των Δικαστικών και Δικαιοδοτικών Οργάνων, του υπευθύνου για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης και του αναπληρωτή του και της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης που επικυρώνονται σύμφωνα με το παρόν καταστατικό, διενεργούνται κατά το έτος διεξαγωγής των θερινών ολυμπιακών αγώνων, στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, που συγκαλείται, με το μοναδικό αυτό θέμα στην ημερήσια διάταξη, ειδικά προς τούτο κατά μήνα Ιούνιο ή Ιούλιο».

Διαβάστε επίσης