Η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή (elite κατηγορίας) του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη (11/4, 19:45), για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League.
Ο Σάντρο Σέρερ, λοιπόν, 35χρονος Ελβετός, θα σφυρίξει την πρώτη ευρωπαϊκή προημιτελική «μάχη» του Θρύλου με την Φενέρ στον Ναό (βοηθοί οι επίσης Ελβετοί Στεφάν Ντε Αλμέιδα, Μπεκίμ Ζογκάι, τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς, VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ).
Ο Ελβετός ρέφερι θα βρεθεί για τρίτη φορά στον ευρωπαϊκό... δρόμο των «ερυθρόλευκων».
Στις 17/2 του 2022, ο Σέρερ ήταν ο διαιτητής στην ήττα (2-1) του Ολυμπιακού από την Αταλάντα στην Ιταλία, για τα playoffs του Europa League. Νωρίτερα, στις 25/8 του 2022, ο 35χρονος σφύριξε τη νίκη (4-2 στα πέναλτι) του Θρύλου επί του Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.