Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο σημαντικότερος αγώνας του Θρύλου

Ο σημαντικότερος αγώνας του Θρύλου
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 10:00

Αυτό που ενδιαφέρει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο Ολυμπιακός να παίζει για τη νίκη, να την κυνηγάει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα που θα έχει για να χριστεί πρωταθλητής ως προπονητής του Θρύλου.

«Η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Λαμία. Είναι σαφές, το γνωρίζουμε όλοι πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κάνουμε άλλα λάθη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Επομένως, όλη μας η προσοχή πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό και εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο εκεί. Δεν πρέπει να σκεφτούμε από τώρα το επόμενο ματς. Το ματς με τη Λαμία είναι ο σημαντικότερος αγώνας» δήλωσε ο Βάσκος για τον σημερινό (7/4, 17:00) αγώνα.

Όσες αλλαγές και να κάνει, όσες απουσίες και να υπάρχουν λόγω τραυματισμών, ξέρει ότι έχει και τα «όπλα» και τον τρόπο να φύγει νικητής από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Αρκεί να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος.

Άλλωστε, μόλις τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία «ερυθρόλευκη» επίσκεψη στη Λαμία (16η αγωνιστική, 3/1/2024) από όπου ο Ολυμπιακός είχε φύγει ηττημένος με 1-0 από τον γκολ του Σλίβκα Βίκιντας μόλις στο 4ο λεπτό.

Ο «Μέντι» δεν είναι Έλληνας, αλλά στη χώρα των Βάσκων σίγουρα θα υπάρχει μια αντίστοιχη ρήση του «δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».

Διαβάστε επίσης

Το σήκωσε ο Ερνέστο! (video)

Το σήκωσε ο Ερνέστο! (video)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε κατέκτησε το 24ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 1984.