Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αλλαγές στη Λαμία οι «ερυθρόλευκοι»

Με αλλαγές στη Λαμία οι «ερυθρόλευκοι»
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 20:32

Το πρώτο του τρίποντο στη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (3/4) το βράδυ. Παίζοντας στο... ρελαντί, ο Θρύλος «καθάρισε» με «τριάδα» (3-0) τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τέρματα των Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Καρβάλιο.

Κόντρα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, αυτό του Ακη Μάντζιου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς, δεν άφησαν... περιθώρια και με ωραίο, απολαυστικό ποδόσφαιρο στον Ναό, πρόσθεσαν στο «σακούλι» τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, στο... δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στην επόμενη «μάχη», εντός ελληνικών συνόρων. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και φυσικά, στις νίκες, αφού την Κυριακή (7/4) στις 17:00, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία, για την 4η «στροφή» των playoffs της Stoiximan Super League.

Αδιαμφισβήτητα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σε καλό «φεγγάρι» και έχει το... μομέντουμ, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί και μεθαύριο, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, ώστε να «ανέβει» στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε, ότι σε περίπτωση νίκης στην έδρα της Λαμίας, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ ή και τους δύο, σε μία κρίσιμη αγωνιστική του «μίνι» πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο «Μέντι» αναμένεται να «κατεβάσει» τον Θρύλο στη Λαμία με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, διότι πέρα από το πρωτάθλημα, έχει κατά νου και τον σπουδαίο πρώτο προημιτελικό του Conference League με την Φενέρμπαχτσε, την Πέμπτη (11/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ματς πρωταθλήματος, λοιπόν, στη Λαμία, πέραν των Ορτα και Αλεξανδρόπουλου («παίζει» να βρίσκεται στην αποστολή και ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής), ο Βάσκος κόουτς των «ερυθρόλευκων» σκέφτεται τον Ζέλσον για τα «φτερά» (εκτός ο τιμωρημένος Ποντένσε) και τους Ρίτσαρντς και Κίνι (δεξιά) για τα άκρα της άμυνας, αφού σκέφτεται να δώσει «ανάσες» σε Ορτέγκα και Ροντινέι, καθώς και στον Τσικίνιο.

Διαβάστε επίσης

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να επιτρέψει για κανέναν λόγο, να κινδυνέψει να ταρακουνηθεί το αγωνιστικό του οικοδόμημα...