Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 11 ματς του «Μέντι» και η σύγκριση με Καρβαλιάλ

Τα 11 ματς του «Μέντι» και η σύγκριση με Καρβαλιάλ
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 16:30

Στον αγώνα με τον Άρη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «συμπλήρωσε» έντεκα αναμετρήσεις στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος προπονητής, έχει αυτό το διάστημα έντεκα παιχνίδια, όπου «μετράει» οκτώ τρίποντα και τρεις ήττες, ενώ η ισοπαλία δεν έχει κάνει την εμφάνιση της ακόμα σε κάποιο ματς της ομάδας του Πειραιά. Με τα τέρματα που έχει σκοράρει να είναι τα διπλάσια από αυτά που έχει δεχτεί, αφού η ομάδα του Πειραιά έχει σημειώσει 24 τέρματα και το «παθητικό» φτάνει τα 12 γκολ.

Σε ό,τι αφορά τον προκάτοχο του, Κάρλος Καρβάλιαλ, ο απολογισμός του ήταν αρκετά χειρότερος, αφού σε έντεκα αγώνες, τα τρίποντα του ήταν πέντε, ενώ το… μενού έχει ακόμα και δύο ισοπαλίες, ενώ τα χαμένα αποτελέσματα του ήταν τέσσερα. Αναφορικά με τα γκολ που είχε σημειώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει σκοράρει 22 γκολ και είχε δει 19 τέρματα «παθητικό». Αναφορικά με τη μεγαλύτερη του νίκη ο Πορτογάλος προπονητής την πέτυχε στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα, ενώ αναφορικά με τη μεγαλύτερη του ήττα ήταν το 2-0 στην Λεωφόρο που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι. Ο Μεντιλίμπαρ φυσικά, τη μεγάλη του νίκη την πέτυχε στην Σερβία, στο 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να επιτρέψει για κανέναν λόγο, να κινδυνέψει να ταρακουνηθεί το αγωνιστικό του οικοδόμημα...