Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ευχαριστώ» του Καρβάλιο στον Ρίτσαρντς

Το «ευχαριστώ» του Καρβάλιο στον Ρίτσαρντς
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 10:44

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Άρη ήταν ξεχωριστός για τον Ζοάο Καρβάλιο, όχι μόνο επειδή σκόραρε το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού μετά από την ασίστ του Ομάρ Ρίτσαρντς, αλλά και επειδή ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Άλλωστε, ο Βάσκος τεχνικός τον είχε χρησιμοποιήσει βασικό στο πρώτο του παιχνίδι και το 1-0 επί της Φερεντσβάρος, αλλά από εκεί και πέρα είχε λίγα λεπτά παρουσίας ως αλλαγή, αλλά μόνο στα παιχνίδια για το Κόνφερενς Λιγκ.

Μάλιστα, στην «CosmoteTv» είπε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σκοράραμε σε μία από τις πρώτες φάσεις. παρόλο που μετά το 1-0 δεν ήμασταν τόσο δυνατοί συνεχίσαμε επιθετικά και βάλαμε δύο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος για το πρώτο μου γκολ. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αξίζαμε κάτι καλύτερο και αυτή η νίκη μας είναι πολύ καλή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομάρ για την πάσα του».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα συνέχισε: «Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στον εαυτό μας. Μετά τη νίκη επί της Μακάμπι έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες και όνειρα. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και μας αρέσει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης