Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλαυσε τη πεντάρα του Ολυμπιακού Β' ο Μασούρας

Απόλαυσε τη πεντάρα του Ολυμπιακού Β' ο Μασούρας
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 18:29

Με πέντε γκολ «φιλοδώρησε» ο Ολυμπιακός Β' την Παναχαϊκή για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League 2 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τα γκολ και το θέμα που πρόσφερε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και κάποιοι από τους παίκτες της πρώτης ομάδας πριν την τελευταλία προπόνηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League την Κυριακή (31/3).

Τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Γιώργο Μασούρα τον οποίο «περικύκλωσαν» παιδιά τα οποία βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον διεθνή εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» για να τον χαιρετίσουν και βέβαια να τον εμψυχώσουν ενόψει της αναμέτρησης στην OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Την απόφασή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε ο περιζήτητος Τσάμπι Αλόνσο. Στην Ισπανία, βήμα για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία έκανε η Κάντιθ που νίκησε1-0 την Γρανάδα. Στη Γαλλία η Λιλ επιβλήθηκε 2-1 της Λανς