Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρία «θύματα» στο δρόμο του!

Τρία «θύματα» στο δρόμο του!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 13:52

Ο Aγιούμπ Ελ Κααμπί «ξεμπέρδεψε» με την Εθνική του και «βλέπει» τα τρία ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν πριν από τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, έχει καλούς… οιωνούς σκοραρίσματος. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη στο Φάληρο την Τετάρτη και την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας με την Λαμία, εκτός έδρας. Ο

Ο Ελ Κααμπί, είχε σκοράρει απέναντι και στις τρεις ομάδες και μάλιστα συνολικά τέσσερις φορές, μέσα σε 24 μέρες. Στις 3 Σεπτεμβρίου είχε πετύχει ένα γκολ στο 4-0 με την ομάδα της Φθιώτιδας και ακολούθησε το 1-1 με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», όπου σκόραρε το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων μετά από την ασίστ του Ντανιέλ Ποντένσε. Στις 24/9 είχε γκολ στο 4-0 επί της Κηφισιάς, ενώ στις 27 του μήνα, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Άρη και επικράτησε με 4-1. Ο Ελ Κααμπί σκόραρε δύο από τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων!

Ο 31χρονος επιθετικός, θέλει και τώρα να κάνει το ίδιο… σερί, με τη διαφορά ότι στον αγώνα με την Λαμία η «αποστολή» του είναι εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός έχασε με 1-0 στην κανονική διάρκεια, αλλά ο διεθνής φορ απουσίαζε τότε στο Κόπα Άφρικα.

Διαβάστε επίσης