Φόβος και τρόμος τα αλύγιστα «λιοντάρια» του Mπαρτζώκας και ο Λαλάκης είναι σύγχυση για την ομαδάρα που πάει να σηκώσει την κούπα στο Άμπου Ντάμπι! Η αλήθεια είναι μία. Και δεν την αντέχει. Γι’ αυτό και καταφεύγει σε μεθόδους Γκέμπελς.
Μία εβδομάδα πριν από το Final-4 του Champions League στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Τους ευχαριστούμε θερμά που υπάρχουν και μας διασκεδάζουν, με την απέραντη φαντασία τους και με τον «υπέροχο» τρόπο, με τον οποίο παρουσιάζουν την πραγματικότητα στην οποία ζουν μόνοι.
Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Νέων του Θρύλου όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν με 0-1 του Ατρόμητου εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική.