Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H «αναγέννηση» του Ελ Κααμπί και το Μαρόκο!

H «αναγέννηση» του Ελ Κααμπί και το Μαρόκο!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 22:40

Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Νταβίντ Κάρμο, από συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, βρέθηκαν… αντίπαλοι σε εθνικό επίπεδο. Με το Μαρόκο να φιλοξενεί την Αγκόλα, σε φιλική αναμέτρηση. Για τον δεύτερο μάλιστα -που ήταν… άτυχος- ο αγώνας ήταν ξεχωριστός, αφού έκανε το ντεμπούτο του, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο 24χρονος πάντως, στο 72’, προσπάθησε να κόψει τη σέντρα του Ραχίμι, χωρίς όμως επιτυχία και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη ο επιθετικός των Πειραιωτών βρέθηκε στην αρχική σύνθεση του Μαρόκου και άφησε τη θέση του στο 65’, δίνοντάς τη στον Ραχίμι. Ο Κάρμο μάλιστα έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση, αλλά σε ό,τι αφορά τον Ελ Κααμπί, το πιο ξεχωριστό είναι πως κατάφερε να γίνει σταδιακά βασικό «στέλεχος» του Μαρόκου, αφού αυτή τη στιγμή έχει εννέα συμμετοχές στη σεζόν 2023-24. Και είναι μέσα στην οκτάδα των παικτών της Εθνικής, με τις περισσότερες «παρουσίες». Κάτι που οφείλεται στη… σούπερ κατάσταση και τα γκολ του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικότερα, όπως μπορείτε να δείτε, σε διεθνείς συμμετοχές με το Μαρόκο, ο Μπιλάλ Ελ Χανούς είναι πρώτος με 11 εμφανίσεις και μαζί του στον ίδιο αριθμό εμφανίσεων είναι και ο Αμπντέ Εζαλζούλι. Στις 10 εμφανίσεις «ισοβαθμούν» ο Μπόνο, ο Ατσράφ Χακίμι, ο Ναγιέφ Αγκουέρντ, ενώ μετά ακολουθεί στις εννέα εμφανίσεις ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, ενώ και ο Γιουσέφ Ελ Νεσίρι της Σεβίλλης έχει επίσης εννέα.

Διαβάστε επίσης