Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «τρελός» Μεντιλίμπαρ! (videos)

Ο «τρελός» Μεντιλίμπαρ! (videos)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 - 17:20

Mπορεί ο ίδιος να μην το παραδέχεται, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαίνεται πως έχει στα χέρια του ένα «μαγικό ραβδάκι» που «άλλαξε» τον Ολυμπιακό.

Ο «El Zorro de Zaldívar» ή αλλιώς η «αλεπού του Θαλδίβαρ», όπως τον αποκαλούν στη Ισπανία, κατάφερε μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα να γυρίσει το... τσιπάκι στους παίκτες, που έδειχναν ανήμποροι υπό τις οδηγίες του Κάρλος Καρβαλιάλ, εφαρμόζοντας απλά ποδοσφαιρικά πράγματα και έτσι, βλέπουμε ξανά την ομάδα που γουστάρουμε στο γήπεδο. Που δεν φοβάται κανέναν και κυριαρχεί.

Πλέον, καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε. Βλέπουμε μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Βλέπουμε κυριαρχία, βλέπουμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε.

Ο «Μέντι» δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Είναι μια... γριά αλεπού χωρίς περιστροφές. Άμεσος και ειλικρινής, όπως το ποδόσφαιρό του και το βλέπουμε να αποδίδει υπέροχα και όταν βλέπει τους παίκτες του να μην εφαρμόζουν τις εντολές του, «τρελαίνεται» λίγο παραπάνω.

Μάλιστα, κυκλοφορούν βίντεο στα social media για τον κόουτς του Θρύλου και τις έντονες αντιδράσεις που είχε όταν βρισκόταν στους πάγκους της La Liga, αλλά και ένα από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που θύμισε λίγο Γιώργο Μπαρτζώκα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης