Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σας πονάει ακόμα ο Ματιέ!

Σας πονάει ακόμα ο Ματιέ!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 16:52

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, στο τέλος της περασμένης σεζόν, καθώς έμεινε ελεύθερος κι αποχώρησε από τον Πειραιά ύστερα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αυτό επιβεβαιώνεται συνεχώς από τα ποστ και τα συγχαρητήρια του σπουδαίου Γάλλου άσου στις επιτυχίες της ομάδας του Πειραιά. Ο Γάλλος «μαέστρος» που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 16 γκολ και 43 ασίστ και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο,πλέον συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά ακόμα το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του φαίνεται πως τον ακολουθεί ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματιέ έπαιξε βασικός στο φιλικό του Απόλλωνα Λεμεσού με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-1), έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό και αποθεώθηκε από τον κόσμο της Κυπριακής ομάδας, όμως αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» αποδεικνύοντας το ήθος τους και το πόσο… διαφορετικοί είναι.

Αποδοκίμασαν και ότι άλλο έκαναν οι οπαδοί μίας ομάδας της οποίας, από το 2019 έως το 2023 που ήταν ο Βαλμπουενά στο Λιμάνι, ήταν ένα συνονθύλευμα και ήταν από φάπα σε φάπα από τον Γάλλο και τον Ολυμπιακό.

Ακόμα και στα… 39 του σας πονάει ο Ματιέ!

Διαβάστε επίσης