Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι απέδρασε η Φενέρ από την Τραπεζούντα (video)

Έτσι απέδρασε η Φενέρ από την Τραπεζούντα (video)
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 20:20

Ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ λίγοι θα τον θυμούνται για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού τα σοβαρότατα επεισόδια με τη λήξη του αγώνα είναι αυτά που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας με τους οπαδού της ομάδας της Τραπεζούντας να επιτίθενται στους παίκτες της Φενέρ, κάποιοι από τους οποίους απάντησαν και τώρα κινδυνεύουν με τιμωρία.

Συγκεκριμένα οι Οουστερβόλντε, Οσαγί, Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί, αναμένεται να απολογηθούν για τις πράξεις τους, καθώς «απάντησαν» στην επίθεση που δέχτηκαν και σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα του τουρκικού ποδοσφαίρου κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τρεις μήνες έως έναν χρόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό καθώς υποδέχεται την τουρκική ομάδα στις 11 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League, η Φενέρ επικράτησε με 3-2 της Τράμπζονσπορ, φεύγοντας από την Τραπεζούντα νικήτρια για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Ο Τάντιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ όντας ο δημιουργός των δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο 36χρονος Σέρβος έφτασε τις 11 ασίστ στην τουρκική Λίγκα, ενώ συνολικά μετράει 13 σε όλες τις διοργανώσεις. Στους διακριθέντες και ο Φρεντ, με τον Βραζιλιάνο χαφ να σκοράρει δύο φορές, ενώ και ο Μπατσουαγί διεύρυνε το σερί του στο σκοράρισμα προερχόμενος από τον πάγκο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της Φενέρ στην Τραπεζούντα:

Διαβάστε επίσης