Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Eλ Αραμπί και Φορτούνης στο δρόμο για τα 100!

Eλ Αραμπί και Φορτούνης στο δρόμο για τα 100!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 11:15

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία, Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, πέτυχαν από ένα τέρμα στο θρίαμβο επί των Ισραηλινών. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε για το 0-2, μετά από την εκπληκτική μπαλιά του Ποντένσε, ενώ ο Μαροκινός φορ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γιώργου Μασούρα και «έγραψε» το τελικό 1-6, που έστειλε… οριστικά τον θρύλο στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ και στην «αγκαλιά» της Φενέρμπαχτσε.

O Φορτούνης με τον τρόπο αυτό, πέτυχε το δέκατο του τέρμα στη σεζόν, αλλά το πρώτο με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην άκρη του πάγκου. Ο «Φόρτου» είχε δώσει και την ασίστ και στον πρώτο αγώνα με αποδέκτη τον Ελ Κααμπί και ήδη φέτος ο… λογαριασμός του γράφει 10 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, σε σύνολο 38 αναμετρήσεων. Μεγάλος στόχος του Κώστα πάντως είναι να γράψει ιστορία στο σκοράρισμα και να φτάσει τριψήφιο αριθμό τερμάτων, στην καριέρα του στον Πειραιά. Έχει ήδη ξεπεράσει τις 100 ασίστ με 103 πάσες για γκολ, ενώ τα γκολ του είναι 93!

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 93 γκολ με τη φανέλα του θρύλου σε σύνολο 217 συμμετοχών, ενώ 25 φορές έχει δώσει ασίστ! Μένει να δούμε αν θα «πιάσουν» φέτος την… κατοστάρα, με έντεκα τουλάχιστον παιχνίδια να μένουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης