Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ένα είναι το ζητούμενο για τον Θρύλο!

Ένα είναι το ζητούμενο για τον Θρύλο!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 00:40

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τον εαυτό του σε μία ασυνήθιστη φάση, σε μία σπάνια συνθήκη. Με άλλα λόγια, με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να ονειρεύονται ακόμη καλύτερες μέρες. Κι ας προηγήθηκαν οι στραβές στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι, αλλά και στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Νέα είναι ακόμη η ομάδα, το νέο τιμ ανέλαβε πριν από έναν μήνα και κάτι, οι αναταράξεις είναι μάλλον αναπόφευκτες.

Αυτό που ψάχνει ο Βάσκος τεχνικός είναι η σταθερότητα που θα έρθει και μέσω της δουλειάς αλλά και της ψυχολογικής προετοιμασίας.

Εκείνο που ήδη γνωρίζουμε, πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός αν βρεθεί σε καλή μέρα με τον πολύπειρο κόουτς στον πάγκο του μπορεί να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο. Το απέδειξε ως τώρα σε τρία πολύ σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ, τη Φερεντσβάρος και τους Ισραηλινούς.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία και στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς και οι δύο μεγάλες ήττες της ομάδας ήταν στο γήπεδό της…

H διακοπή του πρωταθλήματος και τα σημαντικά ματς που έπονται, δίνουν την ευκαιρία στον Μεντιλιμπαρ για μια μίνι προετοιμασία και ανασύνταξη αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά προκειμένου να δούμε μια ομάδα έτοιμη για αλλεπάλληλες «μάχες» για να πετύχει του στόχους της.

Διαβάστε επίσης