Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά και ξανά το έπος του ΘΡΥΛΟΥ στη Σερβία (video)

Ξανά και ξανά το έπος του ΘΡΥΛΟΥ στη Σερβία (video)
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 11:44

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μας. Γκολ που θα τα θυμόμαστε μέχρι να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή και μία ανατροπή που μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει. Το βράδυ της Πέμπτης (14/3) ο Θρύλος έγραψε ιστορία, διαλύοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία με 6-1 και παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του Conference League, επιστρέφοντας από την ήττα του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-4).

Μοναδικές στιγμές που μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να ζήσουν. Μόνο ο λαός του Θρύλου μπορεί να ονειρεύεται τα καλύτερα. Τι να ξεχάσουμε από εκείνη την ημέρα; Το πρώτο γκολ του Ποντένσε που άναψε «φωτιές»; Τη στιγμή που ο αρχηγός, Κώστας Φορτούνης, έβγαινε μόνος του μπροστά από την εστία των Ισραηλινών για το 2-0; Την κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 3-0; Πώς να ξεχάσει κανείς το απίστευτο ψαλιδάκι του Μαροκινού φορ για το 4-1; Δεν το συζητάμε καν για το αν μπορούν να ξεχαστούν το γκολ του Γιόβετιτς στο 93' της παράτασης και τα... πιστόλια του Ελ Αραμπί στο 103'!

Φοβερά πράγματα με τον κόσμο του Ολυμπιακού να πλημμυρίζει από περηφάνια και όσους ΓΑΥΡΟΥΣ βρέθηκαν στο γήπεδο να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι το ζουν από κοντά αυτό το ιστορικό γεγονός! Όλες αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν στην «ερυθρόλευκη» παρακάμερα! Λίγες ημέρες ημέρες μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ, οι Πειραιώτες έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από εκείνη την ιστορική βραδιά. Σε αυτό, μπορούμε να δούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάζει ασταμάτητα απέναντι από τους Ισραηλινούς φιλάθλους, το τρομερό ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί, αλλά και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συγχαίρει αυτούς τους μάγκες, μέσω βιντεοκλήσης. Φυσικά, από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείψει η υποδοχή των ΓΑΥΡΩΝ που γέμισαν το «Ελ. Βενιζέλος» και δημιούργησαν μία τρομερή ατμόσφαιρα!

Δείτε το βίντεο και απολάυστε...

Διαβάστε επίσης