Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οδηγός» για τον Θρύλο η εμφάνιση με τη Μακάμπι στη Σερβία

«Οδηγός» για τον Θρύλο η εμφάνιση με τη Μακάμπι στη Σερβία
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 11:10

Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή σεζόν και πανηγύρισε μία επική πρόκριση στους «8» του Conference League, διαλύοντας τους Ισραηλινούς με 6-1! Οι παίκτες του Χοσές Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν κατάθεση ψυχής, τα έδωσαν όλα για τη φανέλα και έδειξαν ότι οι δυνατότητές τους είναι τεράστιες, αλλά και ότι μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα μαζί.

Η εμφάνιση αυτή είναι «οδηγός» για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Ο Θρύλος έχει μπροστά του πολλές «μάχες», για τα playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και τα δύο ματς με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League. Απέναντι στην ομάδα του Ρόμπι Κιν, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ δημιουργικοί, δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν φάσεις και έδειχναν σίγουροι σε κάθε τους κίνηση.

Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σωστά επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν κλείστηκαν ποτέ στην άμυνά τους, παρά μόνο σε κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν έπαιξε ρόλο και η κούραση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ πρόσφεραν τα μέγιστα και οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μία νίκη που ο κόσμος της ομάδας δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Διαβάστε επίσης