Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εντυπωσιακή οξυδέρκεια του Τζολάκη! (video)

Η εντυπωσιακή οξυδέρκεια του Τζολάκη! (video)
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 21:15

Στο χρονόμετρο στην TSC Arena στην Τόπολα είχαν συμπληρωθεί τα 45’ του πρώτου ημιχρόνου και ο τέταρτος βοηθός είχε δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων. Ο Θρύλος ήδη προηγούταν 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς του Conference League και είχαν περάσει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα από τον έξτρα χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είχε τη μπάλα και αποφάσισε να δράσει αμέσως και όχι να αφήσει τον χρόνο να περάσει και να πάει με την ομάδα του στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Η οξυδέρκεια του 22χρονου – μόλις στην τρίτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα την τρέχουσα περίοδο και πρώτη φετινή στην Ευρώπη – τον οδήγησε να παίξει αμέσως τη μπάλα με τα χέρια. Ο Αντρέ Όρτα έκανε μια μίνι κούρσα 30 μέτρων από τα αριστερά και 2’47’’ από την έναρξη των καθυστερήσεων τροφοδότησε τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος, έχοντας ήδη ένα γκολ στο ενεργητικό του στο παιχνίδι (άνοιξε το σκορ στο 10’) και μια ασίστ (στον Φορτούνη για το 0-2 στο 36’) συγκλίνει στη μεγάλη περιοχή των Ισραηλινών και βγάζει τη φαρμακερή σέντρα στο 2’51’’ του έξτρα χρόνου. Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετουσίωσε την ασίστ σε γκολ για το 0-3 που απογείωσε κάθε ΓΑΥΡΟ σε κάθε γωνιά του κόσμου και που έχυνε δάκρυα χαράς βλέποντας να έχει σβήσει το 4-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Θρύλο να κρατά την πρόκριση στα χέρια του.

Η επική ανατροπή είχε φτάσει ήδη στα μισά χωρίς όμως να είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τη συνέχεια! Να φανταστεί το εκπληκτικό 6-1 με το οποίο παραμιλάει όλος κόσμος!

Θυμηθείτε ξανά (και ξανά) τον επικό θρίαμβο του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης