Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επέστρεψε ο φόβος και ο τρόμος!

Επέστρεψε ο φόβος και ο τρόμος!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 10:43

Πριν από μία εβδομάδα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφευγε νικήτρια από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχοντας επικρατήσει με 4-1. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί έδωσαν μια «ανάσα» στους αντιπάλους του Θρύλου, που τρέμουν στην ιδέα να δουν τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena να διεκδικεί την κούπα του Conference League!

Λίγες ημέρες μετά, επέστρεψε ο φόβος και ο τρόμος! Ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις ιστορικότερες ανατροπές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έκανε όλο τον πλανήτη να παραμιλάει και να υποκλίνεται στους μάγκες του «στρατηγού», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Τώρα, ιδρώνουν πάλι στον ύπνο τους και πετάγονται από το κρεβάτι ξανά! Μπορεί να βρισκόμαστε στα προημιτελικά, όμως ο Θρύλος δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα όταν βρίσκεται στην καλή του ημέρα και να ξεπεράσει όποιο εμπόδιο του παρουσιαστεί στο δρόμο προς την κορυφή.

Τα καλύτερα είναι μπροστά και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα. Το έργο του είναι δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Με την ψυχή και το DNA του νικητή, μπορεί να βρεθεί στην OPAP Arena και να γράψει ιστορία.

Διαβάστε επίσης