Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εκεί θα σφραγίσει την πρόκριση

Εκεί θα σφραγίσει την πρόκριση
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 10:20

Μετά το έπος στη Σερβία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται! Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στους «8» του Conference League και θέλουν να βγουν νικητές και στις δύο αναμετρήσεις με τους Τούρκους.

Η αρχή θα γίνει στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στις 11 Απριλίου ο Θρύλος θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης, έχοντας στο πλευρό του τον τρομερό κόσμο του που είναι έτοιμος να στηρίξει με τη φωνή του! Μία εβδομάδα αργότερα, οι Πειραιώτες θα πάνε στην Τουρκία για να σφραγίσουν την πρόκριση και να γράψουν ξανά ιστορία!

Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει και μπορεί να το ξανακάνει! Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά το «Σουκρού Σαράτσογλου». Πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» γήπεδα της Τουρκίας, όμως ο Θρύλος έχει αποδείξει ότι δεν υπολογίζει τίποτα. Καμία έδρα δεν τον φοβίζει. Το γήπεδο εγκαινιάστηκε το 1908 και από τότε έχει υποστεί τρεις ανακαινίσεις με τελευταία το 2006, ενώ χωράει 47.834 φιλάθλους.

Το 2021 ο Θρύλος είχε διαλύσει τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο σπίτι, επικρατώντας με 3-0. Τότε ο Γιώργος Μασούρας είχε σκοράρει δύο φορές, ενά δίχτυα είχε βρει και ο Τικίνιο. Τώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να το κάνει ξανά. Μπορεί, το πιστεύει και τίποτα δεν τον σταματάει!

Διαβάστε επίσης