Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μέχρι να βρούμε ουρανό...

Μέχρι να βρούμε ουρανό...
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 00:06

Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ο Ολυμπιακός μάς τρέλανε το βράδυ της Πέμπτης με την μυθική ανατροπή-πρόκριση και το αδιανόητο 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον έστειλε στους «8» του Conference League.

Μια πρόκριση η οποία θα μνημονεύεται στο πέρασμα των χρόνων αναφορικά με την πλούσια ιστορία του. Ο Ολυμπιακός είναι ο ψυχισμός του και το DNA του, το οποίο έχει να κάνει με νίκες παντού. Τώρα αυτή η νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν κάτι μοναδικό και… τρελό

Την ίδια ώρα, μας... τρέλανε και η κλήρωση που έφερε αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε στους «8» της διοργάνωσης. Και ο Θρύλος δηλώνει φέτος «παρών» σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά την σεζόν 1998-99.

Τα παιχνίδια με την τούρκικη ομάδα, θυμίζουμε, είναι στις 11 Απριλίου στον Πειραιά και στις 18 Απριλίου στην Πόλη. Μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός έχει λίγες μέρες μπροστά του να ηρεμήσει και να πάρει μερικές ανάσες, αλλά όπως και να ‘χει, με αυτό που έκανε, τους... τρέλανε όλους. Κι εμάς μαζί.

Ο Θρύλος συνεχίζει στην Ευρώπη και Απρίλη μήνα και έχει μπροστά του μία δύσκολη και δυνατή ομάδα, αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Ολυμπιακός είσαι! Μπορείς να προκριθείς!

Συνεχίζουμε παρακάτω με ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και... τρέλα για κάτι πολύ δυνατό φέτος.

Και στην τελική... Ναι, είναι δύσκολη κλήρωση. Δεν είναι, όμως, δύσκολη μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Φενέρ. Οι τούρκοι ξέρουν τι εστί Ολυμπιακός και ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Αφήστε μας να ονειρευόμαστε...

Διαβάστε επίσης