Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To έκαναν ξανά οι «φονιάδες»!

To έκαναν ξανά οι «φονιάδες»!
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 22:52

Στέβαν Γιόβετιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχουμε αναφέρει και άλλες φορές πως έχουν την ικανότητα να έρχονται από τον πάγκο και να βάζουν… φωτιά στο ματς και με πολύ καλές συνεργασίες μεταξύ τους! Το έδειξαν και στην Τόπολα, με τον Μαυροβούνιο φορ να σκοράρει για το 1-5 και τον Μαροκινό επιθετικό να «γράφει» το 1-6 μετά από την ασίστ του Μασούρα.

Έχουμε πει πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ… αυστηρός κριτής αλλά και δίκαιος. Και ξέρει πάντα να αναγνωρίζει αυτούς που δίνουν τα πάντα για την ομάδα, ακόμα και αν αγωνίζονται ελάχιστα και έχουν πετύχει τα… πάντα στην καριέρα τους. Το παράδειγμα είναι συγκεκριμένο, με την περίπτωση των δύο έμπειρων επιθετικών, να είναι άξιo αναφοράς και το είδαμε ακόμα και στο ντέρμπι της Κυριακής. Και μόνο τυχαίο δεν είναι πως σε κάποιες επαφές τους με τη μπάλα και με το σκορ στο 1-3, «κέρδισαν» το χειροκρότημα του… ξενερωμένου κόσμου του Ολυμπιακού, που δε μπορούσε να πιστέψει πως οι παίκτες είχαν… σηκώσει τα χέρια ψηλά και είχαν παραδοθεί μετά το τρίτο γκολ των «πράσινων».

Σημειώνεται πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εμπιστεύεται στις περισσότερες των περιπτώσεων τον Στέβαν Γιόβετιτς, στο φινάλε των αναμετρήσεων. Και όταν αυτό συμβαίνει κινείται κυρίως στα άκρα της επίθεσης και συνήθως μπαίνει στο γήπεδο… παρέα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι δύο τους είναι συχνά στο γήπεδο και… συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έστω και αν στη… σούμα έχουν παίξει κάτι παραπάνω από μια ώρα μαζί!

Διαβάστε επίσης